kop
WELKOM               ZIJN & DOEN               MOGELIJKHEDEN               MEER INFO               LINKS               CONTACT


afbeelding van boek   Het temmen van de os - Nico Tydeman
Dit Zen-boekje met pentekeningen uit de 15e eeuw beschrijft de vreugde en valkuilen bij het zoeken, vinden en leven van je boeddhanatuur.
ISBN 90 5670 1045

   
afbeelding van boek   Discipline van geluk -
P. van Lammeren en R. van Rijsewijk

Over het vinden van een basaal gevoel van geluk dat los is van de omstandigheden. Veel aandacht voor de praktische integratie in het dagelijks leven.
ISBN 978 90 215 4593

   
afbeelding van boek   Geïnspireerd leven en werken -
P. van Lammeren en R. van Rijsewijk

De belangrijkste principes en werkwijzen van Zijnsoriëntatie worden besproken en geïllustreerd met sprekende voorbeelden.
ISBN 90215 37338
   
afbeelding van boek   De Tempel van de Relatie - Hans Knibbe
Juist in de partnerrelatie komt niet alleen het mooiste van ons tevoorschijn, maar ook het lelijkste. Dit boek belicht deze dynamiek en hoe daarmee om te gaan, zodat partners en de relatie tot bloei kunnen komen.
Bestel via Stichting Zijnsorientatie
   
afbeelding van boek   Verslaafd aan liefde - Jan Geurtz
De weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties. Stap uit de gevangenis van hoop en vrees, in het vrij zijn met of zonder relatie, vervuld van liefde en helderheid.
ISBN 978 90 263 22297

   
afbeelding van boek   Eenvoudig beminnen - Maud Akkermans
Acht ingrediënten hoe je de inspiratie in je relatie tot bloei kunt laten komen, met daarbij ook de moeilijkheden als grondstof. Veel voorbeelden en oefeningen.
ISBN 90799 56104
   
rand
rand